Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda raka!

Vilken huvudlinje Lena
följer du var dag, sa Helena?
Jag har ju bara
en, så rakt hon svara,
följer endast den min mittbena!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-29 03:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Just så
2013-12-30

    ADI Nehlin
tyckte om :-)
2013-12-29

  lodjuret/seglare VIP
Tänker här på ABF's devis
vilken skall upp till bevis
om den vederfarna ära
som kallar till att lära
just på sådana de vis
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt