Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö faller från himlens sky.

Molnen är grå tonade.
Snön faller med vindens fart, smått smått.
Tänder ett ljus med doft av kladdkaka.

Fåglarna kvittrar.
Vinden susar.
Och jag kan sluta mig till ro.




Fri vers (Fri form) av Invisble-girl
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-12 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl