Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast i mitt mörker

Monstret i mig växer.
Jag fastnar i ett nät av mörker.
Ihoptrasslad.
Jag är rädd.
Rädd för det som växer inom mig.
Tär på mig.
Suger ut all kraft ur mig.
Snart finns bara ett skal av det som en gång var jag.
Ensam i mitt mörker.
Väntar.
Väntar på en hjälp jag inte vet finns.




Fri vers av änglamonster
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-19 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt, starkt och vackert ordat
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

änglamonster