Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärren från ett brustet hjärta

Sorgen är så stark.
Tårarna vill inte sluta rinna trots att de borde tagit slut för länge sedan.
Mitt hjärta brister gång på gång.
Saknaden bränner i mig.
Söker panikartat efter någon som kan lindra smärtan.
Kanske tiden läker såren.
Men ärren kommer alltid att finnas där




Fri vers av änglamonster
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-01 00:32



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag blockar dig om du tackar för applåden. likaså om du läser mig utan att applådera.
2014-08-01

  ERD-man-SKY VIP
Jag ville skriva: Många sår"
2014-08-01

  ERD-man-SKY VIP
Tiden läker manga sår, nästan alltid :)
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

änglamonster