Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

benbiten skulle ut till slut

Jag bär mitt ärr
synligt för var och andra
jag är glad för mitt ärr
vem kan jag klandra

från torploftet jag föll
trodde jag i stegen höll
vänster arm golvet tog
min tanke - så här jag dog

det var mitt i natten
i morgon inga ungar i kö
som kämpar med matten
och engelska glosor tragglar
Salami lilla blandraskatten
jag kommer upp, jag raggglar

det är benbrott i armen
inte i de fotbeklädda benen
ingen skada på inre organen
eller 12 meter långa tarmen

Mitt i natten ringa läkemannen
körde mig i volvo trogne grannen
till Danderyds akuten
jag bölade som jag blivit skjuten

analys för mig en liten pys
trixa, mixa fixa
piff paff puff
vilken bluff

en benbit ville ut
har under sex år
konstant vandra
för att slutligen
visa sig likt ett popcorn

jag får uppleva ytterligare en vår,
vad gör då ett ärr likt ett sår
över underarmen
jag dansar med äkta mannen
likt värsta flamencoCarmen
då njuter hombre, han
den obrutna barmen





Fri vers av Liviluckan
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-29 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liviluckan
Liviluckan