Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På 47 minuter

Jag avlossar fyra skarpa skott
rakt ut i mörkret
i universums oändlighet

och rymden svarar
med ett viskande

det tog bara 47 minuter idag
att fullfölja omloppsbanan

det gör ont när skotten
träffar mej i nacken

men jag är van vid smärta

också rekylen gjorde ont
men jag är som sagt

van vid smärta

jag klarar att varva
universum på 47 minuter




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-30 17:52



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Snyggt skott!
2014-02-02

  Nanna X
det kan man kalla modern centrallyrik
ensam skytt under stjärnhimlen!
2014-01-30

  Densen VIP
Får en att tänka i många olika "omloppsbanor"...kanske ibland på 60 blankt;) beroende på...sakens natur;)
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP