Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt allt

En galen längtan.
Varje cell i min kropp skriker efter dig.
Du fyller upp hela mitt huvud av tankar på dig.
Jag kan inte äta, sova eller andas utan dig.
Du är mitt hjärta.
Min själ.
Mitt allt.




Fri vers av änglamonster
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-02 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglamonster