Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sch..

 

Du måste vara rädd om dina inneröron
det är så finkänslig anatomi därinne
lättlätt går de sönder

utan att det märks

 

Du måste vara rädd om dina inneröron
Inte prata sådär högt
Du måste lyssna pyttetyst

Hämta anden

 

Hör du dig?

 




Fri vers (Fri form) av Saring
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-03 22:11



Bookmark and Share


  ester.b
så jävla jävla fint
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Saring
Saring