Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han, du och du och du vet vem.

Att se dig, gör mig glad.
Att få en kram, gör mig svag.
Att få känna doften av din parfym gör mig yr.

Om jag fick, skulle jag kyssa dig.
Strunta i ålders skillnaden, dina beundrare och din släkt.
Få bara känna att någon verkligen gillar mig och inte bara kastar bort mig.

Men det kommer aldrig aldrig kunna bli vi.




Fri vers (Fri form) av Invisble-girl
Läst 149 gånger
Publicerad 2014-02-08 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl