Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ju bara att ladda...

När allt är borta
endast den nakna
tanken är kvar och bar
då lyser den ju bäst och klar...

I tomrum finns det möjlighet
till att tänka nytt
vid start
helt klart
utan röster från förr
man står ju med sinnet sitt
framför en vidöppen dörr...

Nya tider har grytt
man blir glad som en liten glytt
och innan man vet ordet av
man ett nytt
tema har hittat:
Vänta dig inte nå´t
men sprid av det du har fått
så kan du nog dubbla inte bara
mottagarens pott utan även din lott
för i tankens natur är det lätt
att blomma upp som ett skott!














Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-09 15:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra detta!
2014-02-10

  Densen VIP
Väldigt sant, men det vill till att "röster från förr" verkligen har tystnat, inte minsta viskning;)

Gäller ju förstås ur egen åskådning och perspektiv;)
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt