Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glädjens tillfällighet


Glädjens tillfällighet

Glädje, ett minne för livet
Är en känsla som ej kommer ofta
Men som man ej kan ta för givet

En stund man ska ta vara på
Med familj och vänner
I stunder man ej glömmer

Med världen i största allmänhet
Sprid glädjen
Så länge du har din mänsklighet




Fri vers av Ismail M.O
Läst 348 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-10 21:36



Bookmark and Share


  Nellie629
aaaw den här makes me alla happyfeely!
älskart!
2016-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2014-02-22

  mare VIP
Applåd!
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ismail M.O
Ismail M.O