Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det proklameras...

En uppmaning om vänlig vecka till oss går
VÄNLIGHET I ALLA ÅR JAG FÖRESLÅR
där vi varandra med godhet når
just så sätter våra spår
vad vi då får...

Troligen en gemenskap i "peace"
finns det någon skönare devis
på gott kamratskap
än detta bevis?




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-11 11:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra!
Passar nog Corren perfekt!
2014-02-12

    ADI Nehlin
mycket bra
2014-02-12

  Lars Hedlin
Härligt skrivit
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt