Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nina

Bräcklig

som sly och småbusk
med oredigt hår
oklippt, hopkrupet runt
ett smalt ansikte

som att hon svikits
redan i barnaår
bär hon en gloria
av misstro

med sorgens
tunga märken
runt ögonen
blå, som tiden
hon glömt att räkna

-Det var väl två tre år
eller fyra

...två tre eller fyra slag

-Men det var mitt eget fel!
trotsigt säger hon det
med sin tunna röst

är hon Spindelflickan

-Jag tänker inte berätta
säger hon, gång på gång

också hennes namn
är kort
lika tunt som hennes
vilja









Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-02-11 23:10



Bookmark and Share


  Federico Romano
Fin text med bild, många som hon..
2014-02-13

  RitaBrunner
Mellan dessa berörande rader fyller jag i mycket smärta och orättvisor...
2014-02-12

  walborg
Stark beskrivning
2014-02-12

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP