Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dråpligt...

En nästan död kvinna från Marseille
hör Gud säga att hon har fler år kvar för galej...
Hon gör om sin kropp
blir påkörd, kom åter till Gud opp...
Hon sa: -Varför stoppade du ej mig?
Gud svarade: -Jag kände ej igen dig....




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-15 18:02



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja man ska ej göra om sig.
Då kan det bli så fel.
2014-02-16

  Lars Hedlin
JA där ser man!
2014-02-16

  lodjuret/seglare VIP
Det lönar sig därvid illa
göra om sig minsta illa
försynen ser till saken
kroppen hör den stackars kraken
till verklighetens illusion, ja villa
2014-02-16

  Eva Langrath VIP
Så kan det gå
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt