Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att bita tillbaka!

Om du tog
en annan väg
inte hängde kvar
hos mig
som ej vill
ha dig
alls
så skulle det
bli guld för mig...

Jag har rullat ner
rullgardinen för dig
låtsat att jag inte
var hemma...

Men du tar dig in ändå
överallt och gör livet
mycket ondare
mer än tusenfallt!

På dig Smärtan biter ingenting
du är tyst, från dig hörs
ej heller ett knyst
men dem
du drabbar
hela livet
för dem
du sabbar...

Jag önskar du gick upp i rök
försvann för evigt bakom nästa krök
men bara så du vet
nu skall jag
skaffa en
öppen spis i mitt kök
ta gärna med dig dina kompisar
och för första gången
längtar jag så efter dig
och ser med extra god värme fram
emot ditt nästa besök...









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-18 10:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslostarkt och bra!
2014-02-19

  Ponkla
Kyligt skrivet!
2014-02-18

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om!!!
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt