Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivande få sjunga ut!

Vart jag än mig vänder
läggs dikter i mina händer
det är ju så eller hur
vissa ränder de går aldrig ur...

Och visst kan man säga att det är tur...

Att man har ett intresse
utöver dagligt knog, för det är ju inte nog
man behöver någon godsak för själen
som man känner, det gör en gott!

Så visst har man stor tur...

Att man skrivdon har fått
och kan komma till skott
och skrivandet prisande kan bevisa
att för själen en tillgång det är
att ta till pennan här
både i glädje och i sorg
och om det i livet skulle krisa
kan några ord med pennan
andra tankar ge, så man
börjar åt ett nytt håll se...









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-20 03:50



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra om skrivandet!
2014-02-20

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt
Kreativt Deklamerat här
Med dina Tankar där
i Skapande Stund nu
Det Bästa Kära du
Kram/*
2014-02-20

  Lars Hedlin
Jätte bra skriftat!
2014-02-20

    ADI Nehlin
mycket väl skaldat
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt