Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår Kal vet, går ej bet...

-Du tar i nu Kal i din päls
säger att livet går som på räls...
-Men så gör det ju
för du ser väl just nu:
Lokförar´n tar oss så snabbt till fjälls...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2014-02-22 14:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Så där ja
2014-02-23

  lodjuret/seglare VIP
(Stackars) SJ, SJ, gamle vän
fetstilt att du lever än
rälsen mår ej lika bra som förr
men så har de också stängt var dörr
till verkstan till en 30 procentig ränn
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt