Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikta betyder täta fogar dikt=tätt, nära


Ett gott sätt att dikta

För honom var tät fog av vikt
så han kände det var ju hans plikt
ständigt väl rikta
aldrig jobbet svikta
så att fogen verkligen höll dikt




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-23 05:53



Bookmark and Share


  ULJO
Klockrent
2014-02-24

    Dan Myrbeck
Bra & ordlekig!
2014-02-24

  Åse Tropp VIP
En fin bild av en trägen
som aldrig var förlägen!
2014-02-23

  Lars Hedlin
;) Hepp!
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt