Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott i vått!

-Du ser sur ut, hör man i Löt
han ilsket tillbaka bara röt:
-Det är mer än så
som du ser är jag då
ifrån topp till tå helt genomblöt!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2014-02-24 05:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Den sura stackarn :)
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt