Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
IRON AND WINE - JÄRN OCH VIN


Lite Googledumt men lite lite skoj i mitt tysta Lif...







Detta är det engelska orginalet

______

IRON AND WINE

Free Until They Cut Me Down

when the men take me to the devil tree
i will be free and shining like before
papa dont tell me what i should've done
she's the one who begged me
"take me home"

when the wind wraps me like the reaper's hand
i will swing free until they cut me down
papa dont tell me what i could've done
she's the one who begged me
"take me home"

when the sea takes me like my mother's arms
i will breathe free as any word of god
papa dont tell me what you would've done
she's the one who begged me
"take me home"

______


Här kommer översättning till Svenska hi hi hi


JÄRN OCH VIN

Gratis Tills De Skär Me Down

när män tar mig till djävulen träd
Jag kommer att vara gratis och skiner som före
papa inte tala om för mig vad jag skulle ha gjort
Hon är den som bad mig
"ta mig hem"

när vinden sveper mig som reaper hand
Jag kommer att svänga fritt tills de skär ner mig
papa inte tala om för mig vad jag kunde gjort
Hon är den som bad mig
"ta mig hem"

när havet tar mig som min mors armar
Jag kommer att andas fritt som någon guds ord
papa inte tala om för mig vad du skulle gjort
Hon är den som bad mig
"ta mig hem"

________

Och visst,,,'get a life'... kommer väl hagla men detta är ett liv.

JimB


youtube.DOTcom/watch?v=Rogop4J9KhU#t=101





Övriga genrer (Översättning) av Jim Björklund
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-24 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Björklund
Jim Björklund