Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domedag

där dunkar ljud, takter
domedag, hjärteslag
något öppnar sina käftar

men jag står tomhänt
inför det som händer

efteråt öppnar jag mina ögon
och tror dem inte , men ser

att skillnaden mellan livet
och presidenters avgång

är inte enigheten
inte tillgivenheten

bara en gemensam önskan'
utan förståelse gentemot
någon annan än självet
spretar de i skilda riktningar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-11 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP