Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrebrist

Man kan inte springa
i en uppförsbacke
och samtidigt gråta

Syret räcker inte till det




Fri vers (Fri form) av leelee
Läst 621 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-03-04 20:33



Bookmark and Share


  Samuel E. Rajeus VIP
Gillar metaforerna!
Tack.
2014-06-26

  nordsjäl
Så enkel och betydelsefull.
2014-03-09

  Maria Sundelin VIP
Nej, men kan förstå att det är ett sätt att göra smärtan mer hanterbar
2014-03-08

  Federico Romano
Man kan, alltid gråta..
2014-03-08

  Per "Läsaren" Sörqvist
väldigt skön
2014-03-08

  Epione VIP
Nej då stannar man upp, gråter klart och andas. Fin text med mer än en botten.
2014-03-06

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2014-03-05

    ej medlem längre
I sådana fall får man gråta inom sig och tyst... och sedan ringa en vän:-)
2014-03-05

  walborg
Så bra sagt
2014-03-04

  thyra
Fin liten dikt med upplysande karaktär! Bra!
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

leelee