Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens melodi.

Solen skiner och värmer.
Fåglarna kvittrar och sjunger glatt.
Vi går sida vid sida och ler.

Vinden susar lätt och leker med ditt hår.
Hör med häpnad, vårens melodi.
Och världen känner sig fri.





Bunden vers av Invisble-girl
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-06 18:20



Bookmark and Share


  aol
underbart,
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl