Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tankar som går runt och runt samt yttliggare runt.


Trasig.

Hetsätning & Svälta.
Äter för snabbt, innehållet silas ner i halsen,
Maten kväver mig.
Tårarna bränns och snabba steg mot toaletten.
Huvudet bankar och illamående svag mot golvet.
Hulkar och gråter.

Kalorier,
Kolhydrater,
Fett,
Måste svälta, jag är inte värd.
Jag är fet, alla bara stirrar på mig.

'Skära sig'.
Mild skärning,
säkerhetsnålen går igenom skinnet.
Små jack, det var katten som rev mig säger jag.
Orkar inte säga sanningen.







Fri vers av Invisble-girl
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-19 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl