Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en kille i min klass.


Rasmus 19/03-2014

Sex års tid har vi känt varandra,
Visste att våra händer skulle binda samman.

Idag så blev det du & jag,
Känner mig otroligt underbar tillsammans med dig.

Ditt hår är små virvlar av glädjerus.
Dina ögon skiner av ett underligt ljus.
Varje gång jag ser dig vill jag att tiden ska stanna, känna hur vi nuddar vid varandra.

Jag är galet kär,
Ska det verkligen kännas såhär?




Fri vers (Fri form) av Invisble-girl
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-19 20:15



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Vad fint :)
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl