Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankefnurr


Bombastik

Varför så nonchalant, varför lyssnar ingen,
betyder andra människor så lite.
Ni är så viktiga själva, det är vad ni tror.
Bombastiska det är vad ni är.
Ni är lika sårbara som oss,
men döljer det väl.
Sitter och rider på klyschor.
"Hur ska vi framställa det nästa gång?"




Prosa av Susa
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-20 20:33



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Gillar, gillar och gillar!
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa