Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv

Med rötterna i jorden
och armarna i himlen.
Så fast förankrad
i det jordiska livet,
men ändå finns tankarna
i den oändliga rymden.
I min mitt, i magen,
möts himmel och jord
i mitt liv,
där är jag stor,
där rymmer jag allt,
där rymmer jag ett universum
av känslor och tro,
där är min mitt, mitt allt,
mitt liv.




Fri vers av Anna H
Läst 563 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2003-11-01 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H