Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös

Jag önskar att man vore borta,
Ibland känns det som man drömmer hemska mardrömmar,
Livet är så långt ifrån mig.

Jag går bara på en lång stig,
Och kommer ingen vart.
Ligger med tårar inpräntande i ögonen,
en massa hulkningar inspelade i kudden.

Vad man än gör så blir ingen nöjd,
minst jag självt.
Tänker mig att döden finns vid en hela tiden,
och hur man än känner för en viss stund blir allt så...dumt!





Fri vers (Fri form) av Invisble-girl
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-11 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl