Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdans

Möten som dagssländors dans.
Trevande ryck till och från,
som om tiden inte enbart är till låns.
Tills de kommer samman,
som alla dagar blir till år.
Tappar jorden under och dansar fritt.
Gnistrande ryggar i skymnings glans.
Kärlekens obotliga trans.




Fri vers (Fri form) av MrSirbrand
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-11 18:49



Bookmark and Share


  louisegirl
Fint!
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

MrSirbrand

Senast publicerade
Kärleksdans
Midnattssol
* Se alla