Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonårskris

Galenskaper i olika nyanser.
Man måste passa på innan man är död.

Listan är lång,
och livstiden är kort.

Ack, tonårskrisen är kommen.




Fri vers (Fri form) av Invisble-girl
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-17 20:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
lev livet, hela livet!
2014-05-26

    Monica Kvist VIP
Gläd dig åt att det är något som är övergående. Kram.
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl