Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade

Jag vill ligga
som
ett 
kelet nystan

~~*~~

i  Din trygga
famn

~~*~~

med håret
lättjefullt utslaget
över
Din arm

~~*~~

när
solens första
strimmor

~~*~~

letar sig in
genom gardinen

~~*~~

sedan
blomman i fönstret

~~*~~

förfört Oss

~~*~~

med sin ljuvliga doft  
i skymningen

~~*~~

och
nattens
alla stjärnor
ler

~~*~~

Du
tar mig
med

~~*~~

på hissnande
himlafärder

~~*~~

min
Älskade

~~*~~

där Vår kärlek
stegrar sig
som
hästen

~~*~~

Vi rider
över Månen

~~*~~

och
regnbågar av färger
utan slut

~~*~~

möter
Oss

på färden

~~*~~

Du tar mig
i handen

~~*~~

och
tillsammans
följer Vi
stigen

~~*~~

mot den sista
stranden

~~*~~

där havet
sköljer över Oss
för evigt

~~*~~

allt det vackra
Vi levde

~~*~~

drömmen

~~*~~

jag vill
leva den
igen

~~*~~

kom
ta mig i handen

~~*~~

och
förför mig
igen

~~*~~

Älsklingen

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 369 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-04-18 20:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fantastiskt fint skrivet..
2014-04-22

  ULJO
Mycket vackert och berörande skrivet
2014-04-22

  Lars Hedlin
Underbart framfört! Man blir vackert berörd!
2014-04-21

  Ingela Svenson VIP
vackert som kärleken själv!
2014-04-19

  ResenärGenomLivet VIP
Man följer lätt med i de vackra bilder som dina ord ger...ljuvligt...
2014-04-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket fin poesi om kärleken, den underbara!
2014-04-18

  Ninananonia VIP
vacker..
2014-04-18

  Peter Stjerngrim VIP
Ett flöde som når ända fram och in
och berör något alldeles speciellt inom ...
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga