Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig

Ögon med blågrå nyans,
Ler mot dig,
Och viskar jag ser dig.

Handen min,
smeker din hand långsamt,
fingrarna 'skriker' närhet.

Kramen,
den är varm,
och mjuk.

Att tänka på detta,
skriker en tomhet,
en stor saknad.




Fri vers (Fri form) av Invisble-girl
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-19 09:24



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
En vacker dag ska du se att din längtan efter en sådan fin gemenskap slår in. Till dess får du en bamsekram från mej. :-)
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl