Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Metamorfos..inspirerad av och citerat från Khalil Gibran och en speciell skrivarvän som får mig att trampa upp nya stigar..ett nytt blad igen..


Kärleken är

som rosen i
paradiset

~~*~~

underbart skön
när du vattnar
den

~~*~~

den knoppas
och slår ut

~~*~~

i Solens
kärleksfulla
händer

~~*~~

om våren

~~*~~

när
fjärilen befruktar
den

~~*~~

gör den er
nakna
och rena

~~*~~

i elden

~~*~~

men
om du
av fruktan
söker

~~*~~

endast
honungens
sötma

~~*~~

är  
det bättre

~~*~~

du skyler
din nakenhet

~~*~~

för
ett liv utan
årstiders
växlingar

~~*~~

där
ni skrattar
men inte allt
ert skratt

~~*~~

och gråter
men inte alla
era tårar

~~*~~

är ensamhet

~~*~~

det
är så lätt
att bygga murar

~~*~~

när
vinterns vindar
blåser in

~~*~~

och
sargade hjärtan
skyler

~~*~~

det
som blöder

~~*~~

men
Kärleken ger
inget

~~*~~

utom
sig själv

~~*~~

och
tar intet

~~*~~

utom
från sig själv

~~*~~

den
blöder villigt
och glatt

~~*~~

Kärleken 
har ingen annan
önskan

~~*~~

än
att fullborda
sig själv

~~*~~

Kärleken är
att vakna i gryningen

~~*~~

med
betvingat hjärta

~~*~~

och tacka
för en ny dag

~~*~~

av Kärlek

~~*~~

jag
vill riva alla
rädslans murar

~~*~~

och
leva den

~~*~~

med Dig

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-20 03:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vackra och visa ord...
2014-04-22

  Lars Hedlin
Vackert berör orden det inre varmt ;)
2014-04-21

  Nasrin
väldigt vackert och talande!!
2014-04-20

  Ninananonia VIP
Vackert..
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga