Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex på hotell


Nej, jag tänkte mig inte något längre förhållande med dig. En timme eller nåt sånt.

Du stod bredvid mig i receptionen för att checka in. Min nakna armbåge var bara en centimeter från din. Jag sträckte på halsen och luktade på dig, förhoppningsvis ganska omärkligt. Doften var syrlig, kryddig, och blandad med något kraftfullt och testosteronrikt.
Jag tänkte ”alfahanne”, en riktig karl, snygg, hel och ren. Kostymen satt lite trångt över bröstet, slipsen var snygg och skäggstubben perfekt. Ögonen var alldeles bruna. Jag tittade i smyg. Kunde inte hjälpa det. Kände bara hur vågen av upphetsning fortplantade sig inom mig. Värmen mellan benen gjorde redan trosorna blöta.

Jag vände mig mot honom och viskade i hans öra. ”Du passar mig väl. Jag har rum nummer 203”. Han vände sig mot mig och hissade upp ögonbrynen, sedan log han. ”Jag har redan känt av dig. Känner doften…” Jag log, skakade lite på håret och lade sen mitt pekfinger mot hans mun. ”Schhhh…kom bara”.

De tog mig trettio minuter att komma i ordning på rummet. Sen knackade det lätt på dörren och jag öppnade. Han hade bytt om till tshirt och jeans. Själv hade jag hotellets morgonrock på mig och under endast spetstrosor.Jag trängde upp honom mot väggen och slukade hans mun, ville kyssas, hårt, skönt. Han svarade med kraft och vår tunglek blev härligt intensiv.

Så sköt jag honom ifrån mig och drog tag i tshirtens halslinning. Drog honom fram mot sängen och knuffade ner honom på rygg i den. Hans ögon lyste av kåthet. Jag slet av mig morgonrocken och drog av honom byxor och kalsonger. Lemmen stod redan rakt upp. Jag klättrade långsamt upp på honom och stod så slutligen gränsle över honom.
”Säg ingenting. Låt mig bara ta hand om dig. För nu åker vi” Jag drog trosan åt sidan och gled ner över honom. 57 minuter kvar.

 

                                                                                      @




Prosa (Kortnovell) av Elina Vacker
Läst 1423 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-04-24 17:03



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-02-29

    Bo Malte
jag är med dig...hela vägen
2014-10-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
suverän
2014-09-29

  Jordgubbsodlare
Anden är stark, men köttet är svagt... varför så kortfattad? Gå hela vägen, skriv medan du fantiserar, hela vägen... ;)
2014-05-15

    ej medlem längre
en charmig text!
2014-04-24

  erkki
Skönt att se dig här igen. Och nyttigt! Härlig story! Varför händer det aldrig ...
2014-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker