Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD ÄR LIVET TILL FÖR ?

Jag väcktes av fågelsång

solen var på väg upp

OCH

det puttrande ljudet

från en fiskebåt

hördes från hamnen.

På fönsterbrädan

låg en bok som jag länge velat läsa

långsamt sträckte jag på mig

i min säng och räckte ut handen

för att få tag i klockan

vardagen tränger på

och känslor trubbas av

RÄDSLAN

att inte hinna

inte duga

inte räcka till

OCH

ännu djupare med rädslan

för att inte få vara med

om jag inte hänger med.

Vad är livet till för ?

" Nasrin" den 26 april- 2014









Fri vers av Nasrin
Läst 410 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-04-26 20:16



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Så snygtt!
2014-05-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
ja, vem vet, men du är på det här, på ett snyggt betänkt vis
2014-05-28

  Carl Mikael Fäldt
Underbart sätt att ställa vår viktigaste fråga!

Meningen med livet är nog att hitta människor som tänker/känner/handlar-med ett varmt hjärta.

Urfint skrivet-läsvärt och mycket behagligt!
2014-05-15

  Quasimodo
Här väcks tankar och känslor för det vackra och sköna med livet, det vi kan vara med och uppleva, men samtidigt så ges här en stark röst för det som vi har tillsammans med detta, att inte duga och räcka till. Sedan den ständiga frågan, vad är livet till för, vad ska vi vara bra för, vad ska man ha oss till, vad är meningen med att ha fått ett liv?
2014-04-28

  Lars Hedlin
Bra frågeställning och inlevelse!
2014-04-27

  M M Mannheim VIP
"Vad är livet till för?" Ja det är en fråga vi nog inte kan svara på i det här livet.
Vi vet det nog innan och vet det efter, men inte nu.
Mycket fin sammanfattning om livet, som det är.
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin