Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren blir aldrig mer

Hon stor med ryggen mot mig
Ett höstlöv landar i hennes hår
Jag sträcker fram min hand för att ta bort det
Men jag når inte

Vi är för gamla för den här leken
Vi är inte som förut
Vi är för gamla för att förstå
Vi kan bara minnas och försöka leva utan det

Det vore enklast att bara glömma
Men du har väl inte glömt
Säg att du inte har glömt




Fri vers (Fri form) av hepphepp
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-29 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hepphepp