Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är mina barn i floden

Vinden tänker
mellan fåglars
varnande flyr den

så är då mina barn i floden

Kärlek

Han
säger att det är
den sortens kärlek
som destruerar
både sin mottagare
och sin avsändare

jag älskar

kommer jag, och går
glömmer jag
att vänta på sömnen
så ljuv och hårresande

så för den
än en gång

mina barn ner i floden




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 709 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2014-05-08 00:57



Bookmark and Share


  Annika Persson
Men det blev ingenting kvar till barnen.
2014-05-13

  Annika Persson
De kallade hennes bastanta tag
för lopplisans soppa.


2014-05-13

  Annika Persson
en sjuk sköterska
säger något om det finska vinterkriget
att hon tog hand om krigsbarnen
hur det måste ha påverkat henne
att håret reste sig på tre tyska barn

2014-05-13

  bittemi VIP
En mycket vacker text med ödesmättad stämning
2014-05-13

  Stjärnöga
ljuvligt poetiskt
skör och så
vacker..
2014-05-11

  Lehva VIP
Den berör. Och gör mig orolig. Vacker..
2014-05-11

  Ronny Berk
tycker om bild och text, så fin poesi, ja !
2014-05-11

  axveronika
drömsk, en rytm i den som vågor
2014-05-09

  Catharina Edin VIP
vackert!
2014-05-08

  Anya VIP
En text jag läser flera gånger. Den är vacker liksom bilden. Men något mörkt finns i det vackra, i floden, i det hårresande.
2014-05-08

  Nanna X
vilken märklig stark bild, barnen i floden
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP