Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mitt hjärta stannar

Ibland - när mitt hjärta stannar
blir jag rädd

Ibland - när mitt hjärta stannar

blir jag bara så trött på
att belasta världen med
min rädsla för döden

Ibland - när mitt hjärta stannar
far jag i ilfart i ambulans till sjukhuset
där tas jag om hand av godhet
av män och kvinnor som stryker med
sina svala händer över min panna

Men ibland- -när mitt hjärta stannat
när jag gråter blod ur mina ögon
och begär att de ska vårda mej

ser jag dem distraherat vända sig bort
som om min rädsla för döden vore

störande banal och ointressant




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-02 16:22



Bookmark and Share


  Angel of love
Så bra och gripande text.
2014-05-05

  Stjärnöga
så hjärtskärande
kall världen kan
vara och människor
när man som mest
behöver dem..
underbart berörande
vackert skriven..
men så får det
inte vara :(
2014-05-02

  Nanna X
usch nu blev jag faktiskt orolig för dig vännen!
2014-05-02

  byggpoeten
vackert skrivet..
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP