Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
antijantetext (så vaddå, som ungar håller de på) Bilden: Jon Henrik det bästa som hänt TV sedan Pontare och Ronny & Lasse Eriksson


Män i BH, Kvinnor i Azymol [a la Madonnas Vouge in the 90s]

~*~

Kvinnor är kvinnor
inte en avart som smakar som skämd mat
för så lagar de ibland till den

Män är män
inte någonting mittemellan som slangbellan
träffar så det gör ont sen

normalt är normalt
minoriteter kan aldrig bli det eller omvänt
men skall aldrig som i forna tider jagas
för det vore ju hemskt

Cornelis är Cornelis
Lundell är Lundell
Taube är Taube
Bellman är Bellman

och det de beskriver har dem ofta hänt
och ingen nybörjarrecensent
med feminisktisk iver kan ändra på det
som konstnären sett, hört och känt

i dessa ironiska tider där allt ska vändas upp och ner på
så tror de väl snart att onormalt är rättvänt
men minoriteter förblir minoriteter
fråga bara den jojkande samen på TVn
som sjunger så folk tror de drömmer
att han kommit ner hit från andra planeter
men han kom med renen som Jokkmokks Jokke förr och den rockande samen
men för ett ovant öra och en poprecensent 
så kan talanger i etern vara något helt okänt

6 Maj 2014

L Patrik W Johansson




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-23 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP