Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av sommarnatten, dess trolska väsen och Fauns vackra musik "Des Wassermanns weib" passar så bra till den..


I sommarnattens förtrollande sken

 

Våren håller andan
och alla skimrande vackra färger
bleknar

~~*~~

när kärlekens värme
intar scenen

~~*~~

koltrasten i fracken

~~*~~

som uppvaktar
med kärleksballader
vid balkongen

~~*~~

tystnar

~~*~~

när Du kommer
till mig min älskade

~~*~~

rödaste sammetsrosen
slokar generat

~~*~~

när Du tar mig i famnen
och kysser mig ömt

~~*~~

kom följ mig in i skogen
där Näcken spelar
vid bäcken

~~*~~

så förföriskt vackert

~~*~~

dansa med mig och älvorna
in i nattens stjärneljus

~~*~~

genom gläntans virvlande 
dimmor

~~*~~

tills vi faller
med daggens glittrande
kristalldroppar

~~*~~

som glittrar på bladen
överallt

~~*~~

där blir jag Din

~~*~~

och tätt slingrande dansar vi

~~*~~

som kärlekens
skimrande
berusande väsen

~~*~~

under stjärnornas
förtrollande ljus

~~*~~

tills solens första strimma
kittlar Dig vaken igen

~~*~~

min käraste

@~}~~~




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Stjärnöga
Läst 524 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-05-26 20:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och mycket vackert...
2014-05-29

  Lasseman VIP
LOVE... på hög nivå.. kram
2014-05-28

  Connie
Förtrollande vacker!
2014-05-28

  WyS VIP
Skir som försommargrönskan!
2014-05-27

  Lars Hedlin
Vakert ömt vilt :)
2014-05-27

  Marita Ohlquist VIP
Underbar vacker text om ett underbart möte.
2014-05-27

  Lasse A
Så fin!!! <3
2014-05-27

    ej medlem längre
Alldeles galet vackert.
2014-05-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig amourism
2014-05-26

    ej medlem längre
Bara så vackert..
2014-05-26

    ej medlem längre
skriven med en vingpenna!
2014-05-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackra metaforer i Kärlekens tecken!
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga