Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först på natten

Det är först på natten
stegen kommer närmare
som ljudet av änglar
når mina öron

dagar, veckor, tider
stängda som kistor
tomma och öde

bara natten längtar
efter min närvaro





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-27 23:55



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
åh så sorgligt, men så bra dikt!
2014-05-28

    ej medlem längre
den berör..
2014-05-28

  Stjärnöga
bitterljuvt vacker
är den..
2014-05-28

  Nanna X
ödslig och vacker!
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP