Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från 2004


En dag lik alla andra

Jag pratar om filosofi
med nyklippt gräs
Det vissnar sakta bort
och vet allt om
livets förgänglighet

Jag ber till Gud
att mina dagar inte skall bli som dess

Jag ser mystiska bilder
på våta plattor
under mina fötter
och jag dödar ogräs med min blick

Jag dricker dagg
och låter läpparna smeka
rosornas blad
så att dom inte behöver förbli
okyssta som jag




Fri vers av Gloria Å
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-30 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gloria Å
Gloria Å