Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjligt blir möjligt!

Hur man än vänder sig sa Kal till Sam
har man ju ändan där bak precis som Madame...
men drar man då ner
sin byxa då under sker
då kommer ju ändan helt plötsligt fram...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-03 07:07



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Fyndigt och roligt!
2014-06-04

  Lars Hedlin
Just så!
2014-06-04

  ResenärGenomLivet
Haha...den va rolig...:-)
2014-06-03

  Rise Little One
:) det stämmer ju verkligen...
2014-06-03

    ej medlem längre
Haha perfekt att starta morgonen med.
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt