Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från 2004. Det här måste vara historia...


Självskadarens predikan

här stavas kärlek
l å n g a ä r m a r
och en mängd synder övertäcks




Fri vers av Gloria Å
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-10 22:43



Bookmark and Share


  aol

2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Gloria Å
Gloria Å