Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda skrik.


Som en Zorros mantel
vänder ryggen till
anar masken
men har glömt dragen

Det vackra blev aska.
Minns du?
Kan du påminna mig?

Eller skit i det.

Blås inget liv i mina döda lungor.
Då skriker jag högre än du klarar av.






Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-06 16:11



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Tystnadens skri. Som spränger trumhinnorna.
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol