Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GrO

 

 

Som en pil flätad

en jordig hand som tar om

 

alla kyssarna.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-08 19:50



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Finfin
2014-06-08

  ULJO
En underbar haiku
2014-06-08

  KYREUS of Sweden
Natur-troget;

och det är

- mycket.
2014-06-08

  aol
Gillas fint skrivet med djup och känsla uti
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP