Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

07:55 Sista dagen i skolaN

 

 

Berusa mig, försommar

Låt den Blomstertid invadera mig

alla barns hopp och glädje fylla mig

den slösande solen omgärda mig

Fyll mig till bredden med allt det som

är meningen i livet.

 

Än blommar Maskrosorna på ängen

nickande smörblommor i mina rabatter

och så barna,

alla dessa skratten, sommarplåster på skrubbsår

och glass

 

runt hela hela munnen.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-11 07:55



Bookmark and Share


  walborg
Förtjusande ord och bild
2014-06-11

  Angel of love
Ja nu börjar ett långt och underbart sommarlov för barnen.
Det är sån lycka att se dem där och hur glada de är för nu är det SOMMAR.
En jätte fin text!
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP