Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig ensam

Svett som rinner.
Rinner in i ögonen.
Det svider.
Ben som brinner.
Springer.
Ingen luft.
Panik.
Fångad.
Skrik utan ljud.
Ljud av tystnad.
Mörkt.
Kallt.
Ensam.
Ensam med dig.
Eviga monstret.




Fri vers av änglamonster
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-13 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglamonster