Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bAkom

 

 

smålöv genom mina fingrar

hur de rör sig genom gräset där jag går

mina steg så mjuka

utan eko

 

vem rörde vid dem, lättade dem från marken

hur jag flög, jag flög

 

ändå står jag kvar härnere, mina steg har stannat nu

inom mig ekar

 

du, du, du.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-15 00:04



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vacker
vemodsstämma
2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP