Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är stark

Kärleken är stark men samtidigt anspråkslös
den bor i mitt hjärta och växer sig starkare för vad dag
jag låter den leva, jag låter den vara fri
Kärleken bor i mig och jag delar med mig av den
jag ger den till dig, du som varsamt tar emot den
och vårdar den ömt
Den kärlek som är i mitt hjärta den är sann
den är för mig och livet jag lever
Kärleken kräver inget tillbaka kärleken bara finns där
den lever, den berör, den ger tröst, den ger glädje
men den kan också ge tårar
tårar av glädje men också av sorg.
Kärleken är vacker i alla sina skepnader
kärleken är stark och gränslös
Den bor djupt i mitt hjärta och själ


@Sussi 2014




Fri vers (Fri form) av Sussisfitness
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-15 00:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja,detfinns många att älska!
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Sussisfitness